Appartement
Duinkerkestraat 12-14, 8620 Nieuwpoort
Vanaf € 165.200*
  • Slaapkamer: 1-2
  • Oppervlakte: 55-122m²
* prijs is excl. BTW, registratierechten en notariskosten

Of het nu is om te rusten, te wandelen, te fietsen, natuur of cultuur, aan de kust komt u tot rust. Het is onze definitie van Luxe! 

En die luxe vindt u terug in het nieuwbouwproject Maiden Lane. De combinatie van stad en zee, van dynamiek en rust. Op dat kruispunt ligt Maiden Lane. Een nieuwbouwcomplex met 25 mooi afgewerkte appartementen en duplexen.

In Maiden Lane staat hedendaags wooncomfort centraal. Daar zorgt de ligging van het gebouw voor, maar ook het gevarieerde aanbod van appartementen en duplexen met verschillende groottes, indelingen en oriëntaties.

Een appartement als hoofdverblijfplaats of een appartement als tweede verblijf. In Maiden Lane voelt u zich steeds thuis!

Ligging

Het project ligt op de hoek van de Willem De Roolaan en de Duinkerkestraat in Nieuwpoort.

Appartementen

Op het gelijkvloers, de 1ste en de 2de verdieping zijn er diverse één- of twee slaapkamerappartementen met oppervlaktes van 55m² tot 86m².
Op de 3de verdieping zijn 7 één- of tweeslaapkamer duplexappartementen met oppervlaktes van 70m² tot 113m². Op het gelijkvloers bevindt zich tevens een kleine handelsruimte.

In Maiden Lane kiezen we voor een afwerking met kwaliteitsvolle materialen, een optimale lichtinval en harmonieuze indelingen van de leefruimtes. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw droomappartement geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Indien u dit wenst, kunt u zelfs het maatwerk opnemen in deze fase.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan ten slotte centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen. 
Ervaar de sfeer van vroeger en de kwaliteit en het design van de toekomst.

Hoewel we ons in Nieuwpoort bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van Maiden Lane bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 15 privé parkeerplaatsen en 3 afgesloten garageboxen voor de bewoners. Maar ook op de binnenkoer zijn er 7 standplaatsen.

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.Maiden lane zij aanzicht

Details

Stedenbouw

  • Bestemming Niet meegedeeld
  • Bouwvergunning Niet meegedeeld
  • Verkavelingsvergunning Niet meegedeeld
  • Voorkooprecht Niet meegedeeld
  • Dagvaarding Niet meegedeeld