Projectontwikkelaar Jansen Development
Voor een leefomgeving van morgenJansen Development

Maiden Lane
is een vastgoedproject van Jansen Development, een projectontwikkelaar met 25 jaar ervaring op de teller. Jansen Development ontwikkelt kwalitatieve projecten, waaronder woningen, appartementen, assistentiewoningen, kantoren winkelvastgoed.
De projecten van Jansen Development worden gekenmerkt door hun strategische ligging en maatschappelijke meerwaarde binnen de stedenbouwkundige context. Kortom: het bouwteam streeft naar de opwaardering van de omgeving tot een duurzame woon- of werkplek, waar het een plezier is om te leven.

“Bouwen is veel meer dan een hoop stenen en een dak. Bouwen gaat over het creëren van een warme thuis en een fijne leefomgeving waarbij rekening wordt gehouden met de steeds veranderende levensbehoeften.”

Jansen Development
Eikenenweg 58
3920 Zonhoven
T 011 39 90 50
info@jansendevelopment.be
www.jansendevelopment.be


Architect B.A.U. architectenbureau B. & C. Coussé
"Plan van aanpak"

BAUTelkenmale wordt de omgeving voorafgaand grondig bezocht en in ons opgenomen. Dit om de sfeer van de directe omgeving op te snuiven, alvorens er wordt overgegaan tot ontwerpen.
Snel werd duidelijk dat een project ontwikkelen op de fraaie hoek van de Willem De Roolaan en de Duinkerkestraat, in het centrum van Nieuwpoort-Stad, er respect diende getoond te worden ten aanzien van de vroegere schaal van de bestaande woningen. Alsook was het zaak niet te bruskeren met de architectuursfeer welke het oude centrum van Nieuwpoort domineert en kenmerkt.
Onze gebouwen worden steeds ontworpen in overleg met de klant, aangepast aan het bouwprogramma, budget en stedenbouwkundige voorschriften om zo een totaalproject te realiseren. Hierbij staat integratie in de omgeving en een volledige uitwerking van de architectuur, technische uitrusting, in samengang met de interieurafwerking voorop.
Kwaliteit is voor het architectenbureau en zijn 10 koppen tellend team, niet alleen een begrip maar ook een constant streven naar esthetische, functionele en goed gedetailleerde projecten op maat van de klant, en bovenaldien zacht ingebed in en met respect voor zijn omgeving.


Aannemer Furnibo
Wij bouwen aan iets mooisFurnibo logo
Furnibo is een aannemersbedrijf waar professioneel en kwalitatief werken centraal staan. Procesverbetering door digitalisering, het invoeren van geïntegreerde veiligheid, zijn voorbeelden van onze eigentijdse bedrijfsvoering en illustreren hoe Furnibo de laatste jaren geëvolueerd is naar verdere professionalisering.

Klant is koning
De kwalitatieve begeleiding door Furnibo van de eindklanten in de keuze van materialen en uitvoering is een belangrijke meerwaarde en geeft aan het project een extra dimensie. U, als koper, krijgt advies en wordt bijgestaan in het maken van interieurkeuzes van het nieuw appartement. De klantenbegeleiding is de onmisbare schakel tussen uitvoerend aannemer en de koper. Om bij oplevering misverstanden of onduidelijkheden te voorkomen, worden met de koper en de uitvoering eenduidige afspraken besproken en gebundeld.
In samenspraak met de aannemer coördineert de klantenbegeleider dus de keuzes van A tot Z, dit tot en met de voorlopige oplevering.

Ontzorgen met goesting
Furnibo profileert zich als een aannemer die de bouwheer volledig ontzorgt bij de bouw van onder andere appartementen, assistentiewoningen of kantoren.
Hier neemt Furnibo de volledige coördinatie op zich van ruwbouw tot afwerking inclusief technieken en omgevingsaanleg. Samen met de juiste en kwalitatieve partner-onderaannemers, wordt het totaalplaatje gestuurd naar het gewenste resultaat en naar de wens van de klant.